Jeg lavede hamburgerryg søndag medcoleslaw og flødekartofler til. Her er opskriften på coleslaw. Hak salatløget fint og rør det med creme fraiche, mayonaise, dijonsennep, eddike, kommen samt salt, peber og sukker
Jeg er så glad for coleslaw, for det kan bruges som tilbehør til rigtig mange retter. Desværre indeholder den originale opskrift på coleslaw mayonnaise, sukker og cremefraiche, så jeg har prøvet at lave et forslag til en sundere version, og det blev veldig godt
Vi serverede det med barbequesauce og en hjemmelavet coleslaw. Læg en bageplade med lidt vand under - det giver saft til kødet og fanger dryppene, så ovnen ikke bliver ulækker
I en anden skål blander du yoghurten og mayonnaisen og tilsætter efter behov og smag hvidvinseddike – eller citron hvis du ikke har hvidvinseddike – salt og sukker
▪ Coleslawmed noget kød ved siden af, evt. Jeg hældte lidt citronsaft, olivenolie og en liiiille smule hvidvinseddike over, og sluttede af med salt og peber