Min veninde Sus bød forleden på disse fantastisk gode (og flotte) cookies – eller store småkager om man vil – som hun har fundet opskriften på i Femina
De lækre cookies er fyldt med mørk chokolade, hasselnødder og lakrids. Jeg hygger mig meget med at bage og denne gang blev det til lækre cookies fyldt med gode sager
lakridspulver. 2 tsk lakridspulver. Opskrift til ca. 20 stk. 50 g øko smør eller olivenolie. 1 banan. 75 g kokossukker (eller det kan helt udelades - eller erstattes af en banan mere)
Sæt ti kugler af massen af på en bageplade med god plads imellem kuglerne. 2 tsk lakridspulver. Mas dem flade med hånden (til de er ca 0,5-1 cm høje) og bag i ca. 2 tsk lakridspulver
Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
Men vi giver dem selvfølgelig en stor gave, som både børn og børnebørn er med i. Her får du så opskriften på, hvordan man laver basisdejen til disse småkager, også kan du selv tilføje citronskal, chokolade, lakrids eller en anden lækker smag
Og hvad passer bedre, end små (u)hyggelige knogle-cookies, når vi jo har ramt oktober måned og dermed Halloween måneden, samtidig med, at pigerne fra studiet kiggede forbi til aften-hygge igår aftes
- og endnu mere lakridsGodtnok er jeg vild medlakrids, men fordi der dukker så mange opskrifter medlakrids op på bloggen lige for tiden er jo, at jeg har det skønne skønne samarbejde med HARIBO, hvor jeg eksperimenterer lidt med brug af lakrids i diverse søde sager
Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)