Jeg har en dehydrator, hvor jeg gav dem 6 timer ved 57 grader. Så er det jul. Kokken er gået i køkkenet og er i gang med de store forberedelser til de næste par dage
Igår var der godt gang i det lille raw food køkken, og dehydratoren fully loaded. Fordeles på dehydrator bakke med bagepapir og dehydreres 8,5 time ved 40 grader
Beef Jerky kan laves på mange forskellige måder – en af den er i en dehydrator, som er den klassiske måde at konservere fødevarer på uden brug af hjælpestoffer
Da jeg gik meget op i rawfood købte jeg en dehydrator, som kun kan varme op til 42 grader, men du kan altid bruge din ovn --> og du kan sparke den op på flere grader, så du ikke skal vente i 12 timer. Skær små knækbrødsstykker af den hvorpå de placeres på 3 plader fra dehydratoreren med en pallietkniv, som er dyppet i vand. Er i dehydratorern i 10-12 timer på 40 grader
Dejen smøres fladt ud på en bageplade med bagepapir eller på bagepapir til tørreovn/dehydrator. Jeg var for nylig ude et sted, hvor jeg fik en virkelig velsmagende gulerodskiks
Har længe kunne tænke mig at afprøve cookies i dehydratoren, og nu blev det med mango. Har længe kunne tænke mig at afprøve cookies i dehydratoren, og nu blev det med mango
For umiddelbart så ville det fulde skridt på rawfood-vejen betyde en betydelig investering i spiremaskiner og -glas, en spiral-håndsvings-maskine, juicemaskine samt slow-juicer til hvedegræsset og så lige den famøse dehydrator
Problemet var, at Madbanditten har en fancy dehydrator, og det har jeg ikke. Da jeg ikke har en dehydrator, satte jeg ovnen på 70 grader varmluft og så blev knækbrødene tørret i et par timer den aften