Enkelt, velsmagende og let er den gennemgående motto i køkkenet i disse dage. Det skønne varme forårsvejr gør det langt lettere at holde sig til dette motto, for når der er så varmt, som det har været i de seneste dage, så er det i virkeligheden bare en lækker salat til noget godt kød, som jeg har behov for
havde en stor rød peber som bare skulle bruges, så den røg også i. Imens koges de hakkede tomater, røde peberfrugt i tern, hvidløg, fløde, diverse krydderurter, bouillion, salt og peber op, og smages til
Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
Den kan nemlig laves så den kan gøre det ud for en selvstændig ret, men den kan også tilberedes som tilbehør – endda eneste tilbehør – til kød, fisk og fjerkræ
Denne kylling gryten er fantastisk deilig, masse smak og en kremete konsistens. ) Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Så hvad pokker, vi tager den endnu engang. Svinemørbraden afpudses, og skæres i mundrette stykker. I en gryde brunes mørbraden kort, hvorefter grøntsagerne også svitses
Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen og med mye smak. 3 ss Tacokrydder – denne er laget med hjemmelaget taco krydder, oppskrift HER. I samme pannen/gryten (ikke vask den i mellom) har du i litt smør og tilsetter løk og paprika, la surre 3-4 minutter mens du rører jevnlig. 3 ss Tacokrydder – denne er laget med hjemmelaget taco krydder, oppskrift HER
Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Denrøde farver pynter så fint og sommerens dessert er jordbær med mælk og sukker. Ferier, aftener ved grillen og alle de udendøres sociale arrangementer er en fantastisk del, af det at have sommer i Danmark
Denrøde peberfrugt skæres ligeledes i tern. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet