Rør de fint knuste Digestivekiks med det smeltede smør. Pres kiksene ud i bunden. Jeg høstede rigtigt mange brombær i efteråret, og flødeost, hvid chokolade, og fløde er på lager
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
knuste digestivekiks. flødeost naturel. Pisk fløden til skum i en anden skål. knuste digestivekiks. Pisk flødeost, sukker og vaniljesukker sammen til en homogen masse
Kiksene blendes i en minihakker, og blendes herefter med bløde smør, så det danner en slags dej. Flødeosten røres sammen med flormelis, vanilje og citronsaft i en skål
Bunden består af en sprød kiksebund, og så er selve cheesecake-fyldet rørt med masser af vanilje. Rør flødeost (helst en smule stuetempereret, ikke direkte fra køl) godt sammen med flormelis, vanilje og citronsaft i en skål