Dressing til spareribs opskrifter

Salat inspireret af Middelhavet

Salat inspireret af Middelhavet

Dette skal fungerer som dressing eller marinade. Lørdag aften fik denne lækre salat som tilbehørtil de hjemmelavede spareribs og en pølse på grillen
Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat

Bland en dressing af yoghurt, mayonnaise, sennep og agurkelage, og smag til med salt og peber. Nu fik jeg jo ikke opskriften på kartoffelsalaten dengang, men jeg kunne jo dissekere den med øjne og smagsløg, så de ingredienser, der er i, er hvad der var i kartoffelsalaten fra Rømø, men det er jo ikke altid nemt at afgøre, hvad der er i dressingen
Coleslaw

Coleslaw

Coleslaw er et "must-have" til mange af sommerens grilleretter - lige fra spareribsentil burgeren, polled pork, grillkyllingen osv
Mild Coleslaw med spidskål

Mild Coleslaw med spidskål

Næste skridt var at bruge frisk citronsaft (det er dog ikke et must) og selv lave dressingen (på den % jeg ønskede og dermed den konsistens jeg gerne ville) og smage den til
Mild Coleslaw med spidskål

Mild Coleslaw med spidskål

Næste skridt var at bruge frisk citronsaft (det er dog ikke et must) og selv lave dressingen (på den % jeg ønskede og dermed den konsistens jeg gerne ville) og smage den til
Mad til fester

Mad til fester

Salaten kan tilberedes i forvejen og vendes med dressing. Altså syrlig dressing, sødme i sovsen, bitre
Pulled pork

Pulled pork

Bland kål og gulerødder i en skål og kom dressingen på lidt ad gangen, så coleslawen ikke bliver for tynd

Pip på dåse med kartoffelsalat

Bland dressingen i kartoflerne sammen med ærterne. Spareribs med kartoffelsalat Nej, hvor jeg glæder mig, til der kommer nye kartofler, men indtil da, må vi jo nøjes

Pip på dåse med kartoffelsalat

Pip på dåse er efterhånden en ret kendt måde at grille kylling på, men her med lidt andre slags krydderier og en anden slags kartoffelsalat end den normale med mayonnaisedressing

Nem og lækker cremet coleslaw

Tildressingen. Coleslaw består ganske enkelt af revne gulerødder og snittet kål – først marineret i en lækker eddike marinade og derpå vendt i en cremet og sødlig dressing