Sidste gang, fik vi denne fine og lette dessert, som jeg nu vil dele opskriften på. Jeg har vist tidligere nævnt at jeg er så heldig at være en del af en madklub, med nogle skønne tøser
Kom kompotten i en skål – fjern vanillestangen – og lad den køle helt ned indenanretning. I går lavede jeg lækker grillmad og til dessert et nyt eksperiment
En lækker let ret til sommervarmen, smager fantastisk med årstidens friske krydderurter. Da der bruges få ingredienser er det vigtig at bruge gode friske råvarer da kvaliteten i sådan en ret kan smages
Denne opskrift har jeg fundet hos Christian Bitz, som har. Jeg fulgte ikke helt opskriften, da jeg. Fordi sådan en havde jeg lige liggende, så den skulle da bruges
Superbrugsen) Fremgang Salaten skyldes, rulles sammen og hakkes enten fint eller i tynde strimler efter behag Den røde peber og guleroden hakkes i stykker efter rensning Tomaterne skæres i små både (eller hakkes) Kyllingen steges let på en pande til kødet er fint og lyst (Selv har jeg anvendten bordgrill) Anret nu det hele og tilføj en spsk
Sådan en slags nordisk udgave, kan man vel sige. Lammekrone og gran i skøn forening. Tja, du er reelt allerede lidt for sent på den til at kunne lave retten, da der skal bruges granskud
Jeg elsker denne vin til enletanretning i form af enlet pastaret med fisk eller skaldyr. Jeg har en hang til let og liflig hvidvin, som ikke blot akkompagnerer lette retter men som ligeså kan nydes i solen, som en god terrassevin, med lukkede øjne så sanserne rigtig får frit spil
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Imens bøfferne hviler skærer du hvidkål i grove strimler som får et let opkog i ca. En af mine yndlings takeaway steder i København er også det vietnamesisk inspirerede LéLé, men på SU går det ikke at spise ude af for tit… Og hvad gør man så