Rør de revne gulerødder ifiskefarsenog lad den hvilei køleskabet ca. Man kan varieresinefiskefrikadeller med utallige af krydderier, urter oggrøntsager
Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit
Man skal lave et fuldstændig glat farsbrød uden huller, fordi så bliver safterne inde, og så skal den være formet som om den er trykket ud af en aflang tupperware boks
Ogsåminfars gamle kop, han altid drak te af, fik jeg tabt på gulvet i et distrætøjeblik. Nyd dem med en guacemole-/yougurtdip eller humus, og skær noglegrøntsager ud i stave, alt fra gulerødder, agurker ogselleri
Koglinserne efter anvisning på pakken, hæld vandet fra og lad dem køle af (de behøver ikke at være kolde - de må gerne være lune)Kom revet løg, gulerod og presset hvidløgi en skålKom de kogte let-afkølede linseriskålenTilsæt alle krydderierneog rasp og rør til du har en ensartet fast fars - tilsæt mere rasp, hvisfarsen er for vådVarm et godt skvæt rapsolie op på en pandeTril små frikadeller af farsenog steg dem gyldne og sprøde iolien af flere omgangeLad dem dryppe af på køkkenrulle - og server
Af samme årsag fikmindstepigen, som stadigbefindersig trygt imin mave, den brillianteidé, at hendes far skulle begaves med hans kogebog "River Cottage - Veg everyday" på selveste fars dag
) Jeg kommer her med min (fars) opskrift på hvordan en faktisk perfekt kamsteg ser ud. ) Vifik kamsteg, med virkelig sprøde svær, kartofler samt andre rodfrugter der havde været iovnenog bagefter vendt med rød pesto ogfriskpersille
Jeg kunne faktiskblive ved med at tale godt for de her skønne rosti, men så må jeg jo også hellere være ærligogindrømme, at det er minfars kæreste, Pauline, ogikkemig der har været kreativ denne gang Dogfik jeg lov til at hapse opskriftenog dele den med jer herinde på bloggen
Her var hver enkelt porre pakket indifars, og man kunne så enten stege dem på pande eller iovn. Rør fars, mel, salt, peber, æggehvide, mælk, bouillonog løg sammen