Fars og grøntsager i ovn opskrifter

Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit

Klassisk farsbrød

Man skal lave et fuldstændig glat farsbrød uden huller, fordibliver safterne inde, og så skal den være formet som om den er trykket ud af en aflang tupperware boks
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Nogen kommer fars rundt om mørbraden, inden den pakkes indi dej. hasselbackkartofler – dampede grøntsagerog brun sovs
Farsbrød

Farsbrød

Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsagerog andre ingredienser – deraf ordet fars
Sprøde linsefrikadeller

Sprøde linsefrikadeller

Koglinserne efter anvisning på pakken, hæld vandet fra og lad dem køle af (de behøver ikke at være kolde - de må gerne være lune)Kom revet løg, gulerod og presset hvidløgi en skålKom de kogte let-afkølede linseriskålenTilsæt alle krydderierneog rasp og rør til du har en ensartet fast fars - tilsæt mere rasp, hvisfarsen er for vådVarm et godt skvæt rapsolie op på en pandeTril små frikadeller af farsenog steg dem gyldne og sprøde iolien af flere omgangeLad dem dryppe af på køkkenrulle - og server
Farsbrød med spinat og feta

Farsbrød med spinat og feta

Grøntsager behøver du ikke servere til, der er jo spinatifarsen. Pak farsrouladenindi bacon, og kom den indi et ovnfast fad, med bagepapir
Grøn sommerfrittata med ærter, bønner og broccoli

Grøn sommerfrittata med ærter, bønner og broccoli

Af samme årsag fikmindstepigen, som stadigbefindersig trygt imin mave, den brillianteidé, at hendes far skulle begaves med hans kogebog "River Cottage - Veg everyday" på selveste fars dag
Sådan laver du en god kamsteg!

Sådan laver du en god kamsteg!

) Jeg kommer her med min (fars) opskrift på hvordan en faktisk perfekt kamsteg ser ud. ) Vifik kamsteg, med virkelig sprøde svær, kartofler samt andre rodfrugter der havde været iovnenog bagefter vendt med rød pesto ogfriskpersille

Paulines squash rosti

Jeg kunne faktiskblive ved med at tale godt for de her skønne rosti, men så må jeg jo også hellere være ærligogindrømme, at det er minfars kæreste, Pauline, ogikkemig der har været kreativ denne gang Dogfik jeg lov til at hapse opskriftenog dele den med jer herindebloggen

Porrer i fars

Her var hver enkelt porre pakket indifars, og man kunne så enten stege dem på pande eller iovn. Rør fars, mel, salt, peber, æggehvide, mælk, bouillonog løg sammen

Gastronomisk leksikon

Fyldt fjerkræ, fisk, kød eller grøntsager med fars. FFarsere. skal koges, så der stadig er lidttyggemodstand