Et par skefulde remoulade serveres til et par lune fiskefrikadeller og et stykke rugbrød med smør. Da jeg spurgte kæresten om, hvad han allerhelst ville have til aftensmad fredag, var svaret promte fiskefrikadeller
Rør creme fraiche sammen med paprika, citronsaft, hakket purløg og salt. Anret tallerkner med varme fiskefrikadeller, salat, bønner og avocado presset med lidt citronsaft og salt
Bland creme fraiche med rygeost, fint snittet rødløg og purløg. Smag til med salt og peber. Varm fiskefrikadellerne i ovnen ved 210°C i ca. 192 g mini fiskefrikadeller el. 2,5 dl creme fraiche
Her er der nemlig tale om fiskefrikadellermed remoulade. Nu kan remouladen stå og trække yderligere smag i køleskabet til i morgen, hvor den skal serveres til små fiskefrikadeller
Jeg var lidt skeptisk, da jeg stødte på denne opskrift på torskerognsfrikadeller, men de fungerer rigtig fint, og er et godt alternativ til de almindelige fiskefrikadeller
Læs også Pad thai med kylling / Asiatiske fiskefrikadeller / Asiatisk salat med edamamebønner, avocado og limedressing / Congee – asiatisk risgrød med kylling og peanuts
Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer jeg også med gode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes
Servér saucen til fiskefrikadellerne sammen med kogte kartofler og årstidens letdampede grønsager. Steg fiskefrikadellerne i smør ved middel varme i ca
Hvis du bruger light kokosmælk erstatter du vandet med mere kokosmælk. Når risene koges i kokosmælk får de en helt anden aromatisk og cremet smag, og det bliver virkelig lækkert
Herefter kiggede vi på forskellige boder, hvor vi smagte på grød med speltflager fra Kaolines Køkken og ikke mindst en helt fantastisk RYGEOSTECREME fra Thrane mejeri