Jeg har udviklet nedenstående opskrift, da vi stod og skulle have gæster, men jeg ikke havde tid til at bruge mange timer på hævning, som jeg ellers sædvanligvis gør
Perfekt tilgæster og servering. I den forbindelse har jeg forsøgt at lave en sundere version og mit bud på den perfekte is, til at stille trangen efter noget koldt og lækkert i sommervarmen
Til trods for det blev resultatet faktisk hæderligt, så hvis du bare lover mig at vælge et bedre tidspunkt at gå i gang, så er du garanteret ægte flødebollesucces Og det er da skønt at kunne tage hjemmelavede flødeboller med marcipanbund med som værtindegave eller servere for gæster
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæstertil brunch eller gerne vil spise nybagte boller tilmorgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Spis dem tilmorgenmad, frokost eller brug dem som en lille appetizer, når gæsterne ankommer. avocadocreme og ost er perfekte til de kødfri dage, eller de dage, hvor måltidet ikke behøver at være så tungt
Gæsterne var vilde med den til både dessert og morgenmad. Meeeen fortvivl ikke, i en hel måned har mine gæster og jeg kokkereret græsk mad til den store guldmedalje, og min kære iphone har sørget for billeder
Resten af ugen kan gæsterne sætte sig til bords og nyde den mad de øvrige gæster/madhold har lavet. I onsdags lavede gæsterne fyldte peberfrugter, og de blev så super lækre, at jeg gerne vil dele opskriften med jer her på bloggen
Det er dejligt at have ekstra kage i fryseren, som man kan servere, når der kommer gæster. Livet går virkelig hurtigt herhjemme for tiden, og der er meget at se til, så det er begrænset, hvor meget tid og overskud jeg har til bloggen for tiden, men det kommer nok igen, når der bliver lidt mere ro
Regner også med, at den kan bruges som et lille fad til kager eller cookies, når vi har gæster. Der er en masse historie omkring den her dato, der hænger sammen med den kristne faste, men i dag er den for de fleste blevet til en hyggelig tradition, der mere handler om at spise pandekager af lyst end af nødvendighed (da mange kristne i dag ikke faster og derfor ikke skal have brugt de madvarer, der ikke holder fasten igennem)
En opskrift jeg personlig elsker, og har lavet flere gange tilgæster med stor succes. Efter jeg lavede min sunde udgave af "Magnum Mandel", blev jeg inspireret til at videreudvikle lidt på den