Gastro opskrifter

Marrokansk tagine med oksekød

Så fik vi endelig afprøvet Jespers fødselsdagsgave – nemlig den lækre stegeso fra Holm, som kom sammen med et abonnement på magasinet gastro
Jeg Elsker Dig, Surdej

Jeg Elsker Dig, Surdej

Surdej på glads (Gastro. dk)En god surdej er hele essensen af virkelig godt brød og det er bestemmende for smag, skorpe og krummen

En aften på Svinkløv Badehotel

Nå men det var jo også maden vi var kommet for, da køkkenet på Svinkløv badehotel i tiden trækker rigtig meget opmærksomhed på den danske gastro scene med køkkenchef Kenneth Hansens 2
Cocktails til middagen: Shaken timiandaiquiri

Cocktails til middagen: Shaken timiandaiquiri

Leck Fischer (tidligere souschef på Dragsholm Slot, opskriftleverandør til madmagasinet gastro og nuværende chefkok på Atelier 1B) så venlig at sende mig sin bog om snapse “SNAPS
Julekalender den 15. december

Julekalender den 15. december

Muusmann Gastro, den er på 214 sider, of den koster cirka 300 kroner. KÅL. - Denne bog er et 'must have' i det

Aarhus Gastro Week 2013 på Restaurant ET

Igen i år løber Aarhus gastro week af stablen i uge 41 og 42. Konceptet er at 8 forskellige gourmet restauranter lukker dørene op med en 3 retters menu til 250 kr

En tur med Aarhus Gastro Week på Mefisto Aarhus

Endnu gang afholdes Aarhus Gastroweek fra d. Jeg ved ikke om det skyldes Gastro Week, at man har nedtonet menuen, for den oplevelse vi havde på Mefisto levede ikke op til det ry og den omtale vi har set og hørt om
Grove pølsebrød

Grove pølsebrød

De syltede agurker blev lavet efter Gastro's opskrift. Hotdogs er ikke noget af det bedste jeg ved, men synes det er lidt sjovere når der bliver gjort noget ud af råvarerne
Den sicilianske auberginelasagne

Den sicilianske auberginelasagne

Inspireret af gastros marts nummer med temaet "Mafia mad" kastede jeg mig i går ud i at lave Parmigiana di melanzane classica siciliana
Lurpak amatørkok finalen

Lurpak amatørkok finalen

Her er også lige lidt billeder fra dagen og vinderens opskrift vil blive trykt i næste udgave af gastro, sammen med en artikel omkring dagen

Aarhus Gastro Week

Desserten stod på lun æbletærte med en vanilje is og crumble på toppen, en dejlig afslutning på et virkelig vel eksekveret måltid der i den grad viser Mellemrums kvaliteter i køkkenet og ikke mindst den rolige og venlige betjening der ikke afspejlede at restauranten var propfyldt med en halvdel af Gastro week gæster og resten af restauranten var fyldt med alm

Aarhus Gastro Week

Desserten stod på lun æbletærte med en vanilje is og crumble på toppen, en dejlig afslutning på et virkelig vel eksekveret måltid der i den grad viser Mellemrums kvaliteter i køkkenet og ikke mindst den rolige og venlige betjening der ikke afspejlede at restauranten var propfyldt med en halvdel af Gastro week gæster og resten af restauranten var fyldt med alm

De første smørrebrødsfinalister er fundet!

Skribent og madanmelder Ole Troelsø, Børsen, Smørrebrødsjomfru Sonja Carlsen fra kursus og konferencecenter Byggecentrum Middelfart, Madanmelder og vinskribent Rene Langdahl, Gastro og tidligere Restauratør og smørrebrødsentusiast Leif Ørndorf) og konkurrencens spisende gæster, som også var med til at bedømme semifinalisterne, helt enige om