Nå men det var jo også maden vi var kommet for, da køkkenet på Svinkløv badehotel i tiden trækker rigtig meget opmærksomhed på den danske gastro scene med køkkenchef Kenneth Hansens 2
Leck Fischer (tidligere souschef på Dragsholm Slot, opskriftleverandør til madmagasinet gastro og nuværende chefkok på Atelier 1B) så venlig at sende mig sin bog om snapse “SNAPS
Igen i år løber Aarhus gastro week af stablen i uge 41 og 42. Konceptet er at 8 forskellige gourmet restauranter lukker dørene op med en 3 retters menu til 250 kr
Endnu gang afholdes Aarhus Gastroweek fra d. Jeg ved ikke om det skyldes Gastro Week, at man har nedtonet menuen, for den oplevelse vi havde på Mefisto levede ikke op til det ry og den omtale vi har set og hørt om
De syltede agurker blev lavet efter Gastro's opskrift. Hotdogs er ikke noget af det bedste jeg ved, men synes det er lidt sjovere når der bliver gjort noget ud af råvarerne
Tag en gastro ring på 5 cm. Madbloggerudfordringen version 2 går i alt sin enkelthed ud på at man får tildelt en anden blog hvorfra man skal vælge en opskrift og kombinere den med sin egen og bruge mindst 3 ingredienser fra hver ret
Desserten stod på lun æbletærte med en vanilje is og crumble på toppen, en dejlig afslutning på et virkelig vel eksekveret måltid der i den grad viser Mellemrums kvaliteter i køkkenet og ikke mindst den rolige og venlige betjening der ikke afspejlede at restauranten var propfyldt med en halvdel af Gastro week gæster og resten af restauranten var fyldt med alm
Desserten stod på lun æbletærte med en vanilje is og crumble på toppen, en dejlig afslutning på et virkelig vel eksekveret måltid der i den grad viser Mellemrums kvaliteter i køkkenet og ikke mindst den rolige og venlige betjening der ikke afspejlede at restauranten var propfyldt med en halvdel af Gastro week gæster og resten af restauranten var fyldt med alm
Er oprindelig fra Gastro. Nogle gange så går tingene bare op i en højere enhed. Det er sommer, vi sidder ude og griller og danmarks bedste hotdog er lige blevet spist
Skribent og madanmelder Ole Troelsø, Børsen, Smørrebrødsjomfru Sonja Carlsen fra kursus og konferencecenter Byggecentrum Middelfart, Madanmelder og vinskribent Rene Langdahl, Gastro og tidligere Restauratør og smørrebrødsentusiast Leif Ørndorf) og konkurrencens spisende gæster, som også var med til at bedømme semifinalisterne, helt enige om