1Del dit spidskål i kvarte (eller halve hvis det ikke er så stort). 1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Grill spidskålene i ca. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmen og lægges på en tallerken. Krydr med salt og peber og server kålene med 1-2 spsk
Vend de kogte kikæter i gryden sammen med spidskålen og giv dem lidt farve. Grillet hornfisk med spidskål og kikærter (2 pers). 1 spidskål. Spidskål renses og deles i 4 stykker, som hænger sammen med stokken. Læg kål i en gryde med skærefladen nedad, tilsæt ½ dl vand, 50 g smør, lidt salt og citronsaft. Grillet hornfisk med spidskål og kikærter (2 pers). 1 spidskål
imens den vendes ofte til den har fået en grillet overflade. Kål. pølserne grilles som du ønsker dem, personligt kan jeg godt lide en hårdt grillet overflade med sprækket skind
Svin og kål. Spidskålen skæres i kvarter – lad stokken sidde, så der er samling på hver del. På grillen med dem til de har en god, lidt branket overflade, vend til ny flade og så fremdeles til det hele ser lækkert ud og kålen er mør, men stadig har bid
Her serverer de fladbrød med hummus, grillet halloumi, avocado, granatæble og sesam, og vi lavede denne aften en salat inspireret af fladbrødene fra Mahalle
En fyldig salat som er helt perfekt som hovedret eller blot som tilbehør til et grillet stykke kød. Salaten harmonerer rigtig godt i sine smage og teksturer, da den både har det søde fra rosiner, det stærke fra chili og det sprøde fra kålen