Oksegryde Oksegryde er bare et andet ord for en gullasch-inspireretgryderet. Til en sådan en gryderet skal der bruges oksekød i rustikke mundrette stykker, men det kan være en udfordring at finde kød som er værd at spise efter lang tids kogning i en gryde TildeMa(d)
Gullashsuppe Vi kalder den ungarsk gullashsuppe, måske fordi gullash er en ungarsk gryderet, en gryderet, som ofte anses for Ungarns nationalret Hurtig Mums
Gullasch med kartoffelmos - vinter favorit oksekød i tern. Sund og lækker gullaschmed oksekød, gulerødder, løg, champignon serveret med kartoffelmos Filo's liv og drømme
Indisk kalvegryde på grill med grydehvedebrød og rosmarinsmørelse Servér gryderettenmed friskhakket koriander, grydehvedebrød og rosmarinsmørelse. Gullaschmed kartoffelmos En god, gammeldags, dansk ret… fra Ungarn Drop slankekuren
Oksekød i mørkt øl Servér de gratinerede flute til gryderetten. Tilsæt løg og champignoner, og steg dem sammen med kødet i endnu et par minutter Drop slankekuren