De kan også krydres med tørrede krydderurter, paprika, chili eller lignende. Kartoflerne kan steges i alt slags fedtstof – olie, smør, fedt – og kan krydres med lige nøjagtigt dit yndlingskrydderi og selvfølgelig noget der harmonerer med de smage, der er i den ret, kartoflerne skal serveres til
Skræl, ogkogkartoflerne, og lad dem afkøle. Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurterog selvfølgelig salt og peber
Denne her ret smager også godt til ovnbagte kartofler, pommes frites og lignende. Raita er som regel lidt syrlig og frisk i det, hvorfor den går godt sammen med stærke retter, men raitaen kan også smage stærkt
Som udgangspunkt har jeg fjernet alt brød, ris, pasta, og tørrede bælgfrugter fra min kostplan og hertil kommer ogsåkartoflerog selvfølgelig hvidt sukker og mejeriprodukter