Grød medæg kan måske umiddelbart lyde mystisk, men jeg siger jer, det er lækkert. Endnu engang vil jeg komme med et opråb til alle de mennesker, som stadig ikke spiser grød – I aner ikke, hvad I går glip af
Pisk den bløde eller smeltede kokosolie, peanutbutter, ægget og mælken godt sammen i en en skål. Hæld dejen i et tærtefad, der er smurt eller foret med bagepapir
Vi har idag nydt grøden med et blødkogt æg, så nu er vi dækket godt ind i formiddag. Derfor har jeg denne morgen valgt at lave en pink havregrødmed blåbær
Sidde i sofaen og vælge frugt, grønt, kød, fisk og æg, det er lidt smart. com spurte om jeg ville prøve nogle af Anna Bogdanovas opskrifter som ligger på Nemlig
Pis æg og mandelmælk med vanilje og salt hæld derefter havregryn i. Tag et lille ildfastfad og læg brombær i bunden, hæld havregrynmassen over og tilsidst nøddetoppingen
Vi har idag nydt grøden med et blødkogt æg, så nu er vi dækket godt ind i formiddag. Derfor har jeg denne morgen valgt at lave en pink havregrødmed blåbær
Rær æg og mælk sammen og tilsæt havregryn, mandler, vanilie og bagepulver. En af mine favoritter er denne omgang bagt havregrødmed peanutbutter og nutella
Pisk mælk og æg sammen i en skål. Langsom morgen med dampende kaffe i koppen, solstråler ind ad vinduet, bløde sutsko, (jule)musik ud af højtaleren og bagt havregrød ventende i ovnen… Sådan måtte min morgen gerne have set ud
Til trods for det blev resultatet faktisk hæderligt, så hvis du bare lover mig at vælge et bedre tidspunkt at gå i gang, så er du garanteret ægte flødebollesucces Og det er da skønt at kunne tage hjemmelavede flødeboller med marcipanbund med som værtindegave eller servere for gæster
Du kan tilsætte alt muligt til dejen - en rest havregrød, moste kartofler, frø, kerner, revet gulerod - bare sørg for at gøre det, inden du tilsætter hvedemel
I weekenden har jeg for eksempel spist havregrødmed peanutbutter og banan, hvor jeg i hverdagene som regel spiser havregrødmed dadler og måske med tilsat æggehvide (for at få så mange proteiner som muligt)
Lige for tiden er Oskar hel vild med hindbærgrød på sin havregrød om morgenen. Der pensles nu medæg og der drysses et godt lag sesamfrø, men giv lige dejen et lille klap så de små frø hænger fast