Hverdagsretter, som er mere tidskrævende, en helkyllingiovn. Bloggen er minhelt store passion og jeg har så mange idéertil nye opskrifter og hvad der skal ske på bloggen
Disse blev afprøvet i fredags med en fersk helkylling og resultatet var over alle forventninger. Men nu var tiden kommet til at der skulle udskiftes med en hvor lyset ikke kun virker hver anden gang og hvorgrill-'programmet' faktiskvirker
Tricket er at fjerne ryg og brystben fra kyllingen, hvilketikke kun sikrerdig en jævn fordeling af varmen, men også sørger for sprødt skindhele vejen rundt og en lidt kortere tilberedningstid
Helbagtkylling, proppet med øko citron, persille, basilikum, løg, hvidløg, chili og kokosolie. Hæld lidtrapsolie henover, fordel timian, spidskommen og basilikum og mix det hele godt sammen
I foregårs orkede jeg ikke at lave mad og jeg havde hellerikke så meget at lave noget ud af. Kyllingenbliverlangsomtgrilleti en stor ovn, hvor flere kyllinger er arrangeret på et kæmpespyd som drejer rundt iovnen
Store og luftigepitabrød fyldt med saftigkylling, sprøde grønsager og cremet guacomole. Det er vigtigt, at ovn og bageplade er gennemvarm, og derfor skal ovnen tændes i god tid
Bagt kylling med pasta og grøntsager. Regn sammen hvorlangtid den skal have. Hellefisk. Porrerne snittesi meget tynde skiver, som ”foldes ud”, brug evt