Grov hjemmelavetbasilikumspesto. En rigtig basilikumspesto smager skønt, hvis den er lavet rigtigt. Jeg har godt læst, at en hjemmelavet pesto smager meget bedre end en købt, men jeg har egentlig bare tænkt, at det nok var noget opreklameret gøgl
Basilikumspesto. For mig er der ikke meget, der slår en skål god, frisk pasta med hjemmelavet pesto, friske cherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
Den sidste af de mange små retter var små bruchettaer med hjemmelavet pesto og honnongbagte tomater. Den sidste af de mange små retter var små bruchettaer med hjemmelavet pesto og honnongbagte tomater
2 San Marzano tomater, skåret i skiver og befriet for kerner (de vil gøre sandwichen våd) Et par skiver god italiensk salami (jeg køber min hos den lokale italienske pizzamand)En god basilikumspesto (eventuelt hjemmelavet eller Løgismoses (min købe-favorit) som sælges i Netto) Frisk koriander, basilikum eller persilleSalt og peberSmør pesto på de to skiver rugbrød, og læg de resterende ingredienser mellem dem