Si massen, så du kun har den helt klare væske - bearnaiseessensen. bearnaiseessensen. Tilsæt æggeblommerne til gryden med essens og pisk godt til det skummer
Start med at lave din bearnaise-essens. Du står nu med en essens, som smager fantastisk i sig selv. Pisk æggeblommerne sammen i en lille gryde over vandbad med essensen
Det er blevet til en skøn, stærk og krydret hjemmelavet gløgg essens, lavet på rom, snaps, portvin og en masse lækre julekrydderier, som nu står på køl og trækker og venter til mine gæster på søndag, hvor den skal varmes op med et par gode flasker rødvin samt hakkede mandler og rosiner
Der er virkelig INTET som en hjemmelavet Bernaise. Imens laves bearnaiseessensen. brug stokken fra estragon og nogle af de mindre pæne blade til essensen
Bearnaise (tilmed hjemmelavet) er den direkte vej til Mickys hjerte, og hvis jeg så kan få Luca til at smile sødt til farmand henover middagsbordet – så er lykken gjort
Bevares, det kan da også sagtens spises, men har du først smagt hjemmelavet bearnaisesovs, så ved du godt, at det er næstbedst, det du køber mere eller mindre færdigtilberedt