Lad dejen hvile en halv times tid inden brug, dette er vigtigt for at pandekagerne kan hænge sammen. Steg pandekagerne på en slip-let pande med en smule olie
Pandekager er altid en vinder, men jeg kan nu godt lide, når min morgenmad også er sund og mættende. de her lækre, tykke, svampede pandekager med banan og masser af fuldkorn er lige hvad jeg har ledt efter
Pandekager er altid en vinder, men jeg kan nu godt lide, når min morgenmad også er sund og mættende. de her lækre, tykke, svampede pandekager med banan og masser af fuldkorn er lige hvad jeg har ledt efter
Så morgenmaden stod på glutenfriepandekager…. Bland det hele sammen og steg fem små pandekager. Det kan godt tage lidt tid at få pandekagerne til at stivne nok til at du kan vende dem
De er til gengæld lidt nemmere at tilberede, bliver tykkere - næsten som amerikanske pandekager, og giver en virkelig virkelig virkelig god mæthedsfornemmelse
Server pandekagerne varme med ahornsirup og friske blåbær eller hindbær. 125 g Finax orange1 knsp salt2 tsk bagepulver2 spsk sukker1 stort æg2 dl mælkOlivenolie til bagningSigt melet med salt, bagepulver og sukker
Info om vores glutenfrie livsstil her. Her er min ospkrift på glutenfri pandekager – helt klassiske, flade pandekager, som kan serveres med syltetøj, sukker eller andet
Da jeg længe havde haft lyst til pandekager og når vi nu alligevel skulle hygge os lidt, så smuttede jeg en tur i køkkenet og lavede en stor portion luftig og glutenfri pandekager
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.