At bage glutenfrit kan være noget af en udfordring, men jeg har efterhånden fundet frem til forskellige opskrifter som giver et dejligt brød, kager eller boller uden at være alt for tunge og kedelige
Start med at blande havregryn, mel, bagepulver og vanilje i en skål og sæt det til side. De glutenfri havregrynskager kan holde sig sprøde i dåsen i ca
Pisk vand, gær og honning sammen i en stor skål med piskeriset og lad det stå et par minutter. Bland imens de resterende ingredienser i en mindre skål for sig og bland dem godt med en ske
Hvis denne brownie var blevet serveret for mig, havde jeg aldrig gættet, at den både er glutenfri og sukkerfri, og derfor (næsten) kan kategoriseres som sund
Form til 12 - 15 bollermed fugtede hænder og læg på bageplade beklædt med bagepapir. Opskrift. 350 ml lunken vand25 g gær 1 spsk sukker1/2 dl olivenolie 2 store æg 300 g havremel (jeg brugte den fra Rema 1000)250 g Orange Finax1 1/2 tsk havsaltRør gæren ud i vandet og tilsæt sukker
Kommentarer
marianneberthing
Lad melet suge væske før olien hældes i og "forsegler" melet
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.