Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet og med en hjemmelavet marinade. ) - så har du de møreste spareribs, som får tænderne til at løbe i vand
Og med en rigtig, god, hjemmelavet grill- eller barbecuesauce. Spareribs er ikke kun grillmad. Det er saucen der gør hele forskellen for spareribs, synes jeg
Jeg elsker spareribs og så lige et par frilandsfætre her igår i køledisken. Bland marianden sammen mens du koger spareribs/revelsbenene i en gryde med et par peberkorn/laurbærblade og lidt salt i en times tid
Barbecue sovs (Jeg bruger min hjemmelavet chili, blandet med tomatpuré). Denne ret er mest af alt et kryds imellem to super retter, den danske Stegeben og den mere Amerikanske Spareribs
Jeg ville også med fordel servere den til Meyers Spareribs. Tag 1 dl en god eddike, balsamico, æblecider, eller en hjemmelavet kryddereddike, 1 spsk god dansk honning, som er slynget af mange af Danmarks mange biavlere eller 1 spsk rørsukker, salt, godt med friskkværnet peber, 2 danske agurker og top med frisk hakket dild
Desserten bestod af hjemmelavet coldstone is. I sidste weekend var det mig der var gæsten, hvor der blev serveret baconsvøbte kyllingestykker, spareribs, jordbærsalat, hjemmebagt brød, jordbærtærte og små franske kager
Jeg havde bagt boller og så kom min mor med en dejlig hjemmelavet lagkage nam nam. Stedet hedder Bite a Bone og servere ikke typist grill mad men spareribs menuer
Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet og med en hjemmelavet marinade. ) – så har du de møreste spareribs, som får tænderne til at løbe i vand