Jeg elsker at kombinere disse og i mit hjem, spises der meget hokaidosuppe, dog tænkte jeg at jeg krydre den lidt med noget andet og ændre lidt på den traditionelle kartoffel/porresuppe – Derfor tilsatte jeg hokaido i stedet, hvilket kan anbefales
Gulerødder (skal i volumen svare til størrelsen af hokaidoen). Det her er en rigtig nem, sund og mættende suppe - og så kan man vel kun blive glad af at indtage mad med en så smuk farve
Derfor blev der bagefter leget i køkkenet med hokaidoen og resultatet blev rigtig godt. Man kan jo lave den klassiske suppe… Eller… Butternut - nu som fars
Jeg havde en pose hokaidotern i fryseren fra sommerens høst og det inspirerede mig til at lave en portion rygende varm hokaidosuppe, hvilket jo er ret oplagt til kulden og snevejret lige nu
Vi lavede denne lækre hokaidosuppe i søndags, hvor vi fik besøg af mine svigerforældre. Der er ikke noget bedre end en skål varm suppe og kunne kigge ud på sneen
Skyl hokaidoen grundigt og sørg for at der ikke sidder jordrester på. Uanset hvad, så er denne suppe rigtig dejlig at varme sig på, og den er nem at lave
Pigerne på besøg en kold vinteraften - det kræver vino og en fyldig suppe med masser af fyld. Tit synes jeg, at det er fyldet/toppig, der gør det meste for en suppe
Vask og hak det halve hokaido. -en sjæle varmerDette er en skøn efterårssuppe. Det kan være ret svært at skære i hokaido, men brug den skarpeste kniv du kan finde