Champignon oghvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
L. a. n. g. ,. l. t. i. e. j. v. d. o. M. h. r. f. k. ø. J. s. p. m. æ. b. u. D. y. å. ). P. q. c. S. V. O. (. 2. 1. ½. 4. 5. 0. 3. E. x. N. H. R. B. -. T. F. 7. '. 6. ¼. Ø. K. ) L
Opvarm olien i en pande og smid hvidløgog halvdelen af persillen, som lige skal hakkes, på et minuts tid, hvorefter det skal have selskab af artiskokkerne – kun dem, ikke vandet
Til en sandwich eller et pitabrød hører en god dressing, som smager af noget. Denne dressing er ret god, og den fungerer fint som et sundere alternativ til den traditionelle oliedressing eller pesto
Smelt smørret og rør det sammen med presset hvidløg, finthakket frisk persilleog salt. Først får I dog opskriften på nogle superlækre sprøde osteboller med hvidløg, som jeg bagte for et par måneder siden til Christians madpakke
Kom dem ovenpå fetacremen på de søde kartofler og top med finthakket frisk persille. “Det er såmænd bare ovnbagte søde kartofler smurt med en hvidløg-honning-fetacremeog toppet med krydrede, ristede kikærter”
Pynt med extra parmesan, timian ogpersille når de er færdige. Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflerne med olie, parmesan, finthakket hvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
) – Persille kan også bruges. Denne couscoussalat har en masse smag, men en mild smag der kan spises af både børn og voksne … hvis man altså kan lide hvidløg