Endnu engang vil jeg gerne slå et slag for, at man køber sine fisk friske og i høj kvalitet. Det er ganske vist ofte lidt dyrere, men det er det hele værd - og man kan jo gå efter sæsonfiskene, der som regel er lidt billigere
Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørrede tomater
Pasta efter sult (tørret går også fint, hvis man – som jeg – ikke fik købt frisk pasta). Hak alle krydderurterne groft, og vend dem sammen med madlavningsfløde i ricottaen
Kartoffelsalat fås i mange variationer, men den her, den er god – lidt anderledes, men ikke så forfærdeligt anderledes, at man ikke kan kende sin kartoffelsalat igen
I BT om søndagen kan man for tiden finde gode idéer til søndagsmiddage, og i søndags var jeg så heldig at få lov at bidrage med én af mine foretrunkne søndagsopskrifter
En lækker let ret til sommervarmen, smager fantastisk med årstidens friske krydderurter. Frisk hakket krydderurter ( persille, basilikum, kørvel, salvie, timian)
Disse lækre agurkeruller med røget laks og cremecheese udgjorde en blandt mange små retter til en skøn sommer tapas, som blev nydt på vores terrasse i dejligt solskinsvejr
Man kan tilsætte lidt fløde hvis saucen er lidt bitter/syrlig. Dijonsennep (ikke 100% paleo)1 lille håndfuld mandler2 spsk. Olivenolie2 fed hvidløg1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)Himalaya saltPeberBlend mandler, sesam, hvidløg, olie, og krydderurter så det bliver som krummer/rasp. 1 lille håndfuld mandler. 1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)
Det er bare en virkelig nem ret, der ikke kræver særlig mange ingredienser, idet du stort set bare kan bruge de rodfrugter, du har liggende i grøntsagsskuffen