Du tager først et godt brød - gerne ciabatta, skærer det ud i mundrette skiver, gnider dem ind i olivenolie, knust hvidløg og salt på begge sider, griller dem i ovnen (eller steger dem på panden) og pryder dem med din dit yndlingspålæg
Vi elsker grillmad og griller så ofte som muligt. mandler eller cashewnødder). Så om det er store røde bøffer, en saftig kylling eller en lækker laks du griller, ja så passer denne salat til
Mange vikler bacon omkring og steger/griller dem, hvilket også smager skønt, men som friske eller bare dampet asparges går man hellere ikke forkert i byen
sukker – hvordan bruger du dit sødemiddel. Når vi griller er det ofte Vandmelon salat med feta og persille samt den traditionelle “tomat, bøfmozarella og rødløg”
Vi griller dog alligevel så ofte, som det kan lade sig gøre. at Lars griller og jeg står for tilbehøret, hvilket jeg også gjorde forleden, hvor vi fik en sommerlig og sprød kartoffelsalat til en god bøf
Her om sommeren griller vi rigtig meget. Og hvis man nu gerne vil have mad på grill, så kunne jeg umiddelbart forestille mig, at det absolut ikke vil gøre noget at tilberede denne ret på grill i stedet for i ovnen
En af de vigtigste ting når mangriller er en god marinade. Selvom smagen af grill er fantastisk, bliver den bestemt ikke ringere af at man bruger nogle forskellige marinader