Salaten består af agurk befriet for kerner og skåret i små, kvarte skiver, snitbønner i skrå skiver, asparges i mundrette stykker, melon i små kugler samt hakket dild og lidt olivenolie
Laksen bliver meget saftig og pestoen tilføjer laksen en dejlig frisk og krydret smag. Det vil sige, at den har et højt indhold af de sunde flerumættede fedtsyrer, som er vigtige at få igennem kosten og er livsnødvendige for kroppen
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønneasparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Jeg har før smagt stegtlaks, men har været modstander af det, da mine oplevelser medstegtlaks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Bræk enderne af aspargeserneog sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
1 bundt friske grønneasparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønneasparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
grønneasparges. Skær asparges i mindre stykker ogkog dem med i flødesaucen de sidste par minutter. Knæk den nederste træge ende af aspargesog kasser den
grønneasparges. Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.