Nye grønne aspargesmed hjemmelavet hollandaise og smørstegt laks. Asparges kan man tilberede på rigtig mange måde og passer sammen med rigtig mange ting, så det er rigtig svært at blive træt at dem
Laksen krydres med salt og peber og smides på panden ved høj varme. Et godt stykke laksmed skind. Skær æblerne i helt tynde skiver og bland dem medrucola, mandler og løg
Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
N. y. d. e. l. i. g. v. å. r. t. ✿. D. u. n. k. s. j. æ. f. ø. ,. o. a. m. F. -. p. h. ღ. T. 4. 6. x. 1. 2. 5. b. 0. /. c. H. P. S. B. C. è. î. 3. K. 8. L. V. Å. R. %. M. I. A. 7. O. ✿ l
Den er serveret med danske champignons, aspargesog forårsløg, stegt på panden og serveret med Kammuslinger (kan undlades) samt denne hyldeblomstsauce - i to udgaver
Nem og lækker aftensmad - ogtilmed sundt. ) Asparges. Indholdet bliver dampet og beholder alle de gode næringsstoffer, og man kan også lægge andre grøntsager ved, alt efter smag
Den varmrøgede laks giver en dejlig, mild smag, der passer utrolig godt sammen med den cremede bygotto, sprøde asparges, masser af frisk dild og citron
Bland nu de grønne asparges i sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (ogkogte) pasta, læg laksestykkerne i midten og pynt med den sidste lime skåret i tynde skiver
N. y. d. e. l. i. g. s. o. m. r. v. æ. a. å. ☼. f. p. n. K. j. ø. t. u. k. b. ,. 1. ). L. c. 3. 5. O. h. 2. G. 8. 4. 0. S. E. ♪. ♫. •. *. ¨. ¸. ♥. B. A. ♥ l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.