Læg laksestykket på folienog drys med salt og peber. Disse forårsfornemmelser gav mig lyst til at køre forbi et røgeriog købe varme fiskefrikadellertilmin frokost og et laksestykketil aftensmaden
Laksgrillet på grillen, med grilletasparges, nye kartofler ogcitron. Laksen, krydders efter smag - her med citronpeber, salt, citronsagt, friskcitrontimianogdild
Legg laks, aspargesog tomater i formen og drypp over sitronsaft. Skjær lakseniserveringstykker. Begynner med en enkel lakseform, som jeg serverer med potetsalat
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. o. v. e. d. n. g. r. s. f. a. l. k. y. ,. p. m. æ. ø. b. c. S. u. t. h. N. B. å. j. L. -. D. 1. 5. O. C. 2. 0. 6. +. 8
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. N. y. d. e. l. g. v. å. r. t. ✿. D. u. n. k. s. j. æ. f. ø. ,. o. a. m. F. -. p. h. ღ. T. 4. 6. x. 1. 2. 5
Kom asparges, champignonsog forårsløg på tallerkenen ogliglaksen ovenpå. Laksenbliver stegt på panden, så skindetbliverdejlig sprødt, mens selve kødet er så mørt, at den glider fra hinanden ved blot et "touch" (hvilket du også kan se på mitbillede)
Bland nu de grønne aspargesi sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (ogkogte) pasta, læg laksestykkerneimidtenog pynt med den sidstelime skåret i tynde skiver
Anret salat, kartofler, asparges, radiser, laksogpersille på tallerkener eller i to plastbøtter. Det er efterhånden blevet forår, og det betyder, at supermarkederne bugner at lækre ogfarverige grøntsager
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. y. d. e. l. g. s. o. m. r. v. æ. a. å. ☼. f. p. n. K. j. ø. t. u. k. b. ,. 1. ). L. c. 3. 5. O. h. 2. G. 8. 4. 0. S. E. ♪. ♫. •. *. ¨. ¸. ♥
Jeg tilsattelidt flere grønsager og fordelte laksen på retten i stedet for at servere den ved siden af, men ellers er det kun krydringen der er ændret på
Pastaretten har en skøn smag af røget laksog er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lillekick fra chiliflagerneog masser af friskkværnet peber, citronsaftog -skal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.