Server medrisog evt. i ovnen tages det ud ogkokosmælk/fløde blandingen hældes hen over. Når aftensmaden skal være hurtig og enkel er dette fiskefad den perfekte løsning
Mange vikler bacon omkring og steger/griller dem, hvilket også smager skønt, men som friske eller bare dampet asparges går man hellere ikke forkert i byen
Topping/marinade består af purløg, koriander, chili, ingefær, lime og soja - og det her kunne nemt blive en asiatisk konkurrent til den enkle variation med citronskal
Fersk, frisk laksefilet uden skind og ben i pæne stykker. Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
N. y. d. e. l. i. g. v. å. r. t. ✿. D. u. n. k. s. j. æ. f. ø. ,. o. a. m. F. -. p. h. ღ. T. 4. 6. x. 1. 2. 5. b. 0. /. c. H. P. S. B. C. è. î. 3. K. 8. L. V. Å. R. %. M. I. A. 7. O. ✿ l
Den er serveret med danske champignons, aspargesog forårsløg, stegt på panden og serveret med Kammuslinger (kan undlades) samt denne hyldeblomstsauce - i to udgaver
Denne lækre sommersalat er meget friskog lækker og inspireret fra det asiatiske køkken med bl. Kom laksefileterne i et smurt ildfastfad og krydr dem med salt, peber, paprika og top dem med ingefær og lidt limesaft
Nem og lækker aftensmad - ogtilmed sundt. ) Asparges. Indholdet bliver dampet og beholder alle de gode næringsstoffer, og man kan også lægge andre grøntsager ved, alt efter smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.