Topping/marinade består af purløg, koriander, chili, ingefær, lime og soja - og det her kunne nemt blive en asiatisk konkurrent til den enkle variation med citronskal
Laksen skal på panden med rigeligt fedstof, og vendes på hver side (jeg gør det kun en gang, så laksen forbliver lækker saftig inden i, og holder sin flotte gyldne farve)
Laksen placeres i midten med skindet nedad og krydres med salt og peber. Server laksen i en dyb tallerken flankeret af sprøde kartofler og blåmuslinger
Server medlaks på toppen. Jeg tilsatte lidt flere grønsager og fordelte laksen på retten i stedet for at servere den ved siden af, men ellers er det kun krydringen der er ændret på
Retten blev bundet sammen med en østerssovs, som jo er en asiatisk klassiker. Det blev til en gang citronbagte laksestykkermed svampe, umamibønner, spidskål og risnudler i østerssovs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.