Her er grissini brukt i en forrett, med god italiensk skinke, pinjekjerner og pestodressing. Passer kjempegodt på tapasbordet og på ostebordet eller som tilbehør til supper og gryter
Opløs gæren i det håndvarme vand og rør halvdelen af melet i. Forleden dag lavede jeg disse fantastiske grissinier - de er perfekte til en snack eller som brødtilbehør til en let forret
Grissini er nogle aflange, sprøde brødstængerstammer fra Italien. De kan spises uden noget til eller de kan serveres med forskelige slags pesto eller anden dyppelse
Grissini med hvedemel er afprøvet med drys af sesamfrø og havsalt - de smagte også himmelsk. Vores semester starter igen på onsdag, så aftenen skulle bruges på hygge, sludren og EGO - mens vi stadig kunne tillade os at lægge studiet på hylden og nyde en god aften i hinandens selskab
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Så har jeg igen måtte svigte bloggen lidt pga. Bagte kartofler er god og mættende mad. Man kan fylde dem med alverdens ting og sager, her er de fyldt med broccoli og ost og det er altså ikke dårligt
Serveres som dip til nachos, GRISSINI el. Det smager også en tand mere frisk, hvis man tør at lade være med at købe det færdige produkt i supermarkedet
Disse sprøde, knasende brød stænger (grissini om man vil) er et godt supplement til tapas-bordet. De er utroligt nemme at bage og kræver hverken hæve eller hvile tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.