) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
legg ostefylling i midten av kyllingfileten og brett vingeflippen tilbake over osten. Ha kyllingfileten over i en ildfast form på den ene siden, legg potetene på andre siden av formet, del potetene i to om de ikke er bitte små
Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Jeg fik kartoflertilberedt på den måde første gang på Henne Kirkeby Kro for mange år siden. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Synes godt om dette
De to ting til sammen bliver meget nemt til nudler med kylling og grøntsager hjemme hos os. I dag skulle der ske noget nyt, og samtidig trængte jeg til noget varmt, nu hvor det er begyndt at sne her i starten af marts
Pasta er en kilde til mange kulhydrater - de er ikke nødvendigvis en dårlig ting - men hvis du vil spare lidt på dem, så er udskiftningen til kål en rigtig god ide
Det kan være en god idé at lade vandet varme op til kogepunktet uden låg og rører lidt rundt undervejs, for så at lægge låget på og skrue helt ned på ca
Her til aften skulle min nye pizza sten indvies og efter en enkel knap så heldig pizza som sad uhjælpeligt fast i metal pladen så lærte jeg teknikken ( bagepapir ) og det var mok nærmest den bedste pizza jeg nogensinde har lavet
Jeg faktisk havde jeg ikke den fjerneste anelse om hvad sådan noget kunne bruges til, men det lød spændende – og nyt – så derfor røg der sådan en dåse i kurven