• ½ liter piskefløde. ½ liter piskefløde. juli 2015 · Add Comment VN. F [1. 22_1171]Hvor god er denne artikel. • 175g sukker. • 1 tsk vanilleekstrakt / vanilleessens. • 1 vanillestang. 1. Nem hjemmelavet is uden ismaskine, 4. 1 tsk vanilleekstrakt. 1 vanillestang
Jeg har kørt isen på min mors gamle ismaskine med fryselegeme, og det fungerede ganske fint. Æggesnapsen vendes i flødeskummet, hvorefter massen indfryses i ismaskinen
Mangois på ismaskine. ½ liter fløde. Når iscremen er kølet af blander du det puréret mango i og så hælder du den på ismaskinen og lader den køre til isen er blevet tyk og cremet
Til 14 personer (børn og voksne), som del af dessert med kage + en anden is. 3/4 liter piskefløde. 3 gange i den med 1 times mellemrum - eller endnu bedre - kør den på en ismaskine til den har en cremet og frossen konsistens. 3/4 liter piskefløde
Rør hvert kvarter, til massen er stivnet – eller brug ismaskine. (8-10 personer). 1 nip havsalt. 1,5liter meget god vaniljeis (jeg sværger til Hansens – du kan også lave den selv, se nedenfor). Tænd ovnen på 150 grader. Fordel massen i en springform, og bag den i 15 minutter. 10 minutter før servering, tager du kagen ud af fryseren og pynter den med MASSER af jordbær. 1/2liter piskefløde. 1 stang vanilje. 8-10 personer. 1 nip havsalt. 1,5 l. 1/2liter piskefløde. 1 stang vanilje
Der blev til en gang vaniljeis, og jeg har IKKE en ismaskine. 1,2liter is. 1 dåse kondenseret mælk. 1,5 vaniljestang. Isen tages ud 15 før den skal serveres. Og smid den i mikrovnen på 'optøning' i 10-30 sekunder, alt efter hvor kraftig din mikrovn er. 1,2liter is. 1 dåse kondenseret mælk. 1,5 vaniljestang
1 dåse kondenseret mælk. 1 spsk vaniljeekstrakt. 1 tsk kanel. 1/2 tsk stødt stjerneanis. 1/3 tsk stødt muskat. 1/3 tsk stødt kardemomme. 1/3 tsk stødt ingefær. 1 sprøjt citron. Frys det i en ismaskine, (følg maskinens anvisninger) eller hæld det i nogle beholdere og stil dem i fryseren, - husk at røre hver anden time indtil den er frossen, minimum 2 gange. Dette er en super nem måde at lave is på, - hvis det skal gå endnu nemmere, så køb 1liter god vaniljeis og rør sammen med krydderierne. 1 dåse kondenseret mælk. 1 spsk vaniljeekstrakt. 1 tsk kanel. 1/2 tsk stødt stjerneanis. 1/3 tsk stødt muskat. 1/3 tsk stødt kardemomme. 1/3 tsk stødt ingefær
Hæld væsken i en ismaskine og kør den til sorbet. på ismaskinen. 1liter færdig sorbet. 1 dl vand. 1 stang vanille. 150g sukker. 100g mørk chokolade. Bag bundene midt i ovnen ved 120 grader i ca. (Visited 13 times, 1 visits today) Citronsorbet – ca. 1liter færdig sorbet. 1 dl vand. 1 stang vanille. 150g sukker. 100g mørk chokolade
Kør ismassen på en ismaskine*. *Isen bliver bedst på ismaskine, men hvis du ikke har sådan en, kan du komme den i en beholder og derefter i fryseren – bare husk at rør i isen ca