kål (vi foretrækker kinakål, men alm. Varm din wok eller saute pande op. hvidkål er også godt). Inden du laver de sidste par forårsruller færdig, hælder du olie i din sautepande, wok eller hvad du nu vælger at bruge
kål. Jeg valgte at bruge et rødt spidskål for at få farve på salaten. Den skønne efterårssalat med æbler og spidskål (æbler fra haven) fik vi som tilbehør til en omgang osso bucco sammen med nogle super lækre græskar fritter
kål (vi foretrækker kinakål, men alm. Varm din wok eller saute pande op. hvidkål er også godt). Inden du laver de sidste par forårsruller færdig, hælder du olie i din sautepande, wok eller hvad du nu vælger at bruge
Brug en skål eller underkop på ca. 25 gr gær2 dl lunkent vand1 æg1 tsk salt1 tsk rørsukker5 dl hvedemel2 dl groft hvedemelOpløs gær i lunkent vand i en stor skål. Østershatte, markchampignons200 g hvidkål2,5 dl cremefraiche 38%Hak løget fint og sauter det i smørret sammen med estragon. 5 minutter herefter tilsæt fintsnittet hvidkål, svits yderligere i 3 minutter til kålen er faldet sammen
Svits skært eller hakket oksekød i smør eller øko rapsolie, krydr med paprika, garam masala, salt og peber, tilsæt lidt vand, og sauter det færdigt under låg
Start med at bestil én af deres kaffer, som bliver serveret i en kæmpe skål eller deres varme kakao, som er varm mælk med smeltet chokolade, som du selv blander i mælken og ikke mindst en friskpresset appelsin- eller æblejuice
Dertil sauteretspidskål med lidt løg og gulerødder, som til sidst blandes med fuldkornsnudler. Sautér grøntsagerne i olie (fx sesam eller olivenolie), indtil kålen er faldet lidt sammen, men stadig har lidt bid