Smag til med salt og evt. kognudlerne al dente i let saltet vand og sæt til side. Simpel og lækker, er denne asiatisk inspireredde wok ret og nu vi går vintermånederne i møde er det da på sin plads at få lidt and
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
Kognudlerne i rigeligt med saltet vand til de er al dente. smag til med salt, peber og limesaft. Kom en god slat neutral olie i bunden af en wok og svits løg og hvidløg ved høj varme, kom dernæst gulerødder i rør lidt rundt, dernæst snack peber efterfulgt af champignon og til sidst fintsnittet spidskål
Lad kålen dryppe godt af og læg den i et ovnfast fad med. Men i dag er det den hvide spidskål jeg har brugt og den har fået en topping, der bringer tankerne til Italien
Smag til med salt og peber, så du har en lækker guacamole. Men jeg havde aldrig indtil forleden forsøgt mig med avokadocreme som “marinade” i en varm ret
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Drys med citronsaft, salt og peber. Kyllingespyd med nudelsalat. Ja så skal du ikke lede meget længere, for dette smørstegte spidskål er både nemt, lækkert og sundt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.