Kålrabi pasta opskrifter

Pot au feu

Pot au feu

Man tilsætter ofte ris, gryn eller små pasta for at strække sin pot au feu. gr oksetykkam600 gr oksespidsbryst600 gr okseskank2 porrer2 gulerødder2 blegselleri2 løg6 nelliker4 fed hvidløg1 stjerneanis10 sorte peberkorn1 spsk havsalt1 krydderbuket (laurbærblade, rosmarin, timian og blegselleritop)6 gulerødder i tykke skiver3 glaskål i grove stykker1 pastinak i tykke skiver1 persillerod i tykke skiver6 majroer i kvarte200 gr kålrabi i grove stykker200 gr Simonekål skåret i små buketter (også kaldet Romanesco)Opvarm olien i en stegegryde

Hjemmelaget lavkarbo-brød !

Rotgrønnsaker som gulrøtter, kålrabi, neper. så styr unna brød, pizza, pasta, kaker, søtsaker og snacks