Hvis du ikke bruger foodprocessor, skal du hakke nødderne fint og blande farin, sirup, mel, kanel, ingefær, koriander, stjerneanis og hasselnødder i en skål, hakke smørret i og samle det med lidt vand
I resten af påsken fik jeg stillet min cookielyst ved at bage ‘sommerhussmåkager‘ i min mors nye ovn i sommerhuset – dog i en version med chokolade og dumlekaramel
Overskudet er ved at vende tilbage og her er nogle af mine tanker omkring aming, hverdag uden medicin og i skal ikke snydes for en lækker opskrift på glutenfri drømmekage
Den eneste ulempe ved denne kage er, at du skal have tålmodighed, for den tager lidt mere tid at bage end en ganske simpel cheesecake med en slags fyld
Når chokoladen er størknet, skæres kagen ud i mindre stykker med en varm kniv. Lad kagen afkøle helt. Så skulle der laves noget med kondenseret mælk igen
Lige når de kommer ud, er kagerne bløde, fuldstændig ligesom alle andre småkager, når de bliver taget ud af ovnen, men du skal lade dem køle af på en rist, og så skal de nok blive sprøde
Derudover tror jeg at jeg vil reducere sukkermængden næste gang, da kagen er meget sød. Jeg er sluppet af med min migræne og sure opstød, min hud har virket friskere, og jeg har været mere frisk i det hele taget