- både store og småFor jeg fik sådan en ustyrlige lyst til at bage igår aftes, men lysten til at spise lidt an den frem for at blogge om dem vandt altså
I mandags bagte jeg to kanelbrød efter opskrift af Mette Blomsterberg i hendes kogebog, Jul. Kanelbrød2 brød30 g gær2 æg2 tsk vaniljesukker2 spsk kanel1 tsk kardemomme50 g sukker1½ dl kærnemælk1½ tsk salt500 g hvedemel100 g smør, stuetemperaturRemonce
Gammeldags kanelbrød er en fantastisk spise. Opskrift Kanelbrød. Det vækker gode minder fra min barndom og selvfølgelig skal der foreligge en vegansk version
Det er ikke så tit jeg laver kager eller wienerbrød men det hænder da, og jeg kan ret godt lide et klassisk kanelbrød, selvom jeg syntes de kanelbrød man kan købe hos de fleste bagere er en tand for sødt til mig, specielt når der også er glasur på
Johov, på sådan en dag må man spise liiiiiiige så mange kanelboller, kanelsnegle, kanelbullar, kanelkringler, kanelbrød, og hvad de ellers har af kære navne, som man vil
Nu står aftenen på lidt let aftensmad (spinat/kyllinge muffins + salat), et godt glas rødvin (eller to), Lykke i fjerneren og lidt mere kanelbrød, guuuuf
Jeg syntes det er fantastisk med kanelbrød, faktisk er det lidt ligesom. Julen er spækket med forskellige smage, især kanel er for mig et typisk julekrydderi
Kæresten har i nogle dage snakket om kanelbrød, så jeg tænkte. Jeg havde ikke lige en opskrift, så jeg opsøgte Google til en snak og fandt frem til Camilla Plums kanelbrød
Når dette kanelbrød bager i ovnen, spreder der sig en fantastisk duft af kanel og kage i hele huset, og når det friskbagte brød skæres i tykke skiver, er det svært at holde fingrene fra det
trænger til en sundere smag af jul, er dette kanelbrød en virkelig nem og god. version af dette kanelbrød er helt klart med små mørke rosiner serveret med