Foldning af kanelstang Når din dej har hævet, tager du den ud på et let meldrysset bord. Fyld, remonce Bland det bløde smør, sukker og kanel godt sammen med en elpisker
… en klassiker med lækkert fyld af cremeogremonce, rigtig mormormad. Når cremen er tyknet og fin, stilles den køligt – jeg smed den ud på svalegangen så den kunne nå at blive klar
Rul dejen sammen som en roulade medcremen i midten. Her er en lækker og nem opskrift, perfekt til fødselsdag, gæster eller bare en dejlig dag eller en hyggelig morgen, med lidt forkælelse til den søde tand
Jeg (Andrea) elsker personligt kanelsnegle/kanelstang – så snaskede som de kan blive. Hvis de har stået i et par dage og du synes de er blevet lidt tørre, kan de lynes i microovnen og spise med det samme
Pensles med mælk. Ingredienserne til remoncecremen røres sammen og smøres overalt på pladerne. Denne opskrift på kanelstang er rigtig rigtig god og tager ikke så frygtelig lang tid at lave eftersom den ikke skal hæve