Kanelstang med creme og remonce opskrifter

Kanelstang med remonce og creme

Foldning af kanelstang Når din dej har hævet, tager du den ud på et let meldrysset bord. Fyld, remonce Bland det bløde smør, sukker og kanel godt sammen med en elpisker
KANEL STANGLÆKKER :-)

KANEL STANGLÆKKER :-)

Denne opskrift på kanelstang er rigtig rigtig god og tager ikke så frygtelig lang tid at lave eftersom den ikke skal hæve
Gammeldags Kanelstang

Gammeldags Kanelstang

… en klassiker med lækkert fyld af cremeogremonce, rigtig mormormad. Når cremen er tyknet og fin, stilles den køligt – jeg smed den ud på svalegangen så den kunne nå at blive klar
Kanelstang

Kanelstang

Smør først medremoncenog dernæst fordeles cremen ovenpå. Rul dejen sammen på langs og læg den på pladen med samlingen nedad
Hjemmelavet kanelstang

Hjemmelavet kanelstang

Rul dejen sammen som en roulade medcremen i midten. Her er en lækker og nem opskrift, perfekt til fødselsdag, gæster eller bare en dejlig dag eller en hyggelig morgen, med lidt forkælelse til den søde tand
Sukkerfri kanelsnegle

Sukkerfri kanelsnegle

Jeg (Andrea) elsker personligt kanelsnegle/kanelstang – så snaskede som de kan blive. Hvis de har stået i et par dage og du synes de er blevet lidt tørre, kan de lynes i microovnen og spise med det samme

SKØN KANELSTANG

Pensles med mælk. Ingredienserne til remoncecremen røres sammen og smøres overalt på pladerne. Denne opskrift på kanelstang er rigtig rigtig god og tager ikke så frygtelig lang tid at lave eftersom den ikke skal hæve

Old school kanelstang

Og har senere læst at det smager rigtig godt hvis man kommer lidt marcipan sammen med resten i remoncen