Hældes over kiksebunden. Smadre kiksene og bland dem samme med sukkeret og smeltet smør. Bund. Kiksenekøres godt sammen, og presses sammen i et ildfast fad, som er beklædt med bagepapir
Fordel over kiksebunden og lad cheesecaken stå på køl i minimum par timer eller natten over (det er vigtigt for smag og konsistens, at den når at køle helt ned igen)
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Bund. Kom bagepapir i bunden af en springform og mas det godt fast. Kom bunden i fryseren. Hæld det ud over bunden, bank kagen et par gange i bordet så det fordeler sig jævnt og sæt den på køl
Smør lemoncurd på den nederste bund og knus Bastogne kiksene udover. Skil lagkagebundene ad. Smør et tykt lag af bær-skummet udover og læg en bund over
Blend kiksene fint og smelt smørret ved svag varme. Bund. Hernæst går du i gang med bunden. Bund. Bland kiks og smør sammen og tryk det ud i bunden af en springform (22 cm). Bag bunden i 10 minutter i den varme ovn og lad den herefter køle helt af. Hæld cremen over kiksebunden og køl i minimum 2 timer (gerne en hel dag – så smager den nemlig af mere)
Pres og fordel kiksemassen ud på bunden, plus lidt ekstra op af siden for at danne en lille kant. Blend kiksene i en foodprocessor, til det bliver til krummer