Koldhævede boller ruggryn opskrifter

Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Copyright © CA food and cakes [Koldhævedeboller med ruggryn], All Right Reserved. I morges skulle der bages boller, mange boller så jeg var nød til at lave dejen dagen i forvejen for at kunne nå det
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Tilsæt grahamsmel og ruggryn. Når ovnen er varm sættes bollerne i ovnen og skru så temperaturen ned til 225 grader. 15 minutter senere er der nybagte friske og sprøde boller. 1 dl ruggryn (kan også erstattes af havregryn, nødder, korn og/eller frø)
Koldhævede Müsliboller med revet æble

Koldhævede Müsliboller med revet æble

(Hvis dejen er for 'tynd', tilføj da en ekstra dl hvedemel/ruggryn). Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet

Koldhævede müsliboller med revet æble

Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet