2 gode store stykker frisk kulmule med skind Smør Olie Salt Peber 1 spidskål 2 spsk sesamfrø Grovpasta Grovpastaen er kun med, så vi var sikre på at blive mætte
I. s. k. o. l. e. n. h. a. r. v. i. f. t. d. m. g. u. p. å. N. y. H. ,. j. æ. C. M. A. b. -. J. ø. (. ). c. K. V. U. F. S. /. w. B. 4. 5. 0. 2. 1. ½. 6. *. T. L. R
Kulmule på rosmarinspyd med parmaskinke og zucchini. 1 kulmulefilet uden skind. kulmule, parmaskinke, rosmarin, rosmarinspyd, squash, zucchini 2 personer
Stegt og røget kulmule filet med skind. Kulmule med skind, rå. Stegt kulmule. Røget kulmule. Der blev øvet på at stege kulmulen perfekt og limesaft blev langsomt abejdet ind i retten samtidig med at tilbehør bled uviklet fra simple bagte rødbeder til en blanding af både bagte og syltede rødbeder og gulerødder på 3 måder
Bagt Kulmule. 4 filletter kulmule af 100g. En lækker italiensk inspireret suppe med masser af fylde så den kan bruges som hovedret på en travlt hverdag
Når man laver rødspættefilet i fad kan man sagtens anvende en anden hvid fisk som for eksempel sej, torsk eller kulmule og kun fantasien sætter grænser i forhold til hvilken slags tilbehør der skal med i fadet