Grøden er som sagt lavet på ris, der bliver kogt i fond og derefter vendt med soyastegt kylling og en hurtig paste lavet på sesamolie, hvidløg, ingefær og chili
Tilsæt peberfrugt, forårsløg, løg, salt og peber. Fx valgte vi at komme alle grøntsager i først, så de bliver kogt godt møre, og komme kyllingen i til sidst, så den ikke bliver kogt helt "tør"
Til sidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden med kyllinge blandingen sammen med fint hakket forårsløg, smages til med en god portion revet parmesan, salt og peber
fiskesovs, forårsløg, hvidløg, ingefær, kylling, østerssovs ca. forårsløg. kylling. Lige inden du tager retten af, tilsætter du de fint hakkede forårsløg og vender det hele
Snit forårsløgene og kom dem i wokken. 800 gr kyllingefilet2 spsk vindruekerne olie1 spsk rød karrypaste (Blue Dragon)4 dl kokosmælk1 spsk fiskesovs500 gr mange tout ærter1 bundt forårsløg Skær kylling i mindre stykker. 800 gr kyllingefilet. 1 bundt forårsløg