kylling, gryderetter eller måske til laks. Jeg bruger kartofler – selvsagt – gulerødder, jordskokker, pastinakker, persillerødder, rødbeder og søde kartofler, som jeg skærer ud i både, skiver, halve eller større og mindre stænger – ligesom pommes frites
Server salaten til frikadeller, kylling, fisk. Regn, rodfrugter og rigeligt med gryderetter og supper. Rodfrugter som rødbeder, persillerod, selleri og gulerødder er fortrinlige skåret i tern og ovnbagte med lidt olie og krydderier
Vi fik dem igen i går til en marineret nakkekotelet og grov kartoffelmos, men har også tidligere fået det til langtidsstegt, italiensk inspireret kylling (opskriften på den kommer senere på bloggen)
arrowroot med resten af kokosmælken, så der ingen klumper er i, og hæld det i gryderetten. bananer, ananas, appelsin, druer, gulerødder, aubergine, squash, citroner,
Denne gang super mør kylling i cremet kokos-cashewnøddesauce toppet med friske koriander. Der er indisk på programmet i dag, nærmere betegnet en varmende indisk gryderet med mørbrad og kikærter serveret med perlebyg
Heri tilberedes enten kød, kylling eller fisk med forskellige grøntsager og urter. Især pølser er noget, som polakkerne går højt op i, og de bruges da også i alt fra gryderetter, serveret med sovs, til morgenmad, som pålæg og snacks
Skræl søde kartoffel og gulerødderne. 1. 2. Skær alle grøntsagerne. 3. Steg alle grøntsagerne i olive. 4. Blend de hakkede tomater og tilsæt madlavningsfløde