Pandekagerne serveres med fyldet og kan toppes en lidt fromagefrais. Her til aften lavede jeg disse kikærtepandekager, med fyld af kylling og grønsager
Jeg kom i tanke om min mors skønne og meget nemme salat medkylling og karrydressing, som hun ofte serverede som forret i stedet for den traditionelle forret med fisk
Steg kylling/what-ever-kød-du-vælger og skær ost – server sammen med coleslaw. Fordi coleslaw jo er tilbehør, har jeg her stegt lidt kylling (alt for lidt) i kokosolie og skåret lidt fetaost til
Skønne kyllingedellermed pin. Læg kyllingefileterne i saltet vand, som bringes i kog. Her er mit bidrag til dagens påskefrokost – en klassisk hjemmelavet hønsesalat lavet medfromagefrais, så den slet ikke behøver være fed
Pandekagerne serveres med fyldet og kan toppes en lidt fromagefrais. Her til aften lavede jeg disse kikærtepandekager, med fyld af kylling og grønsager
Hvis ikke ovenstående er fyldestgørende som aftensmåltid, kan jeg anbefale at servere kylling til. Imens kødet steger, blander du fromagefraisemed krydderier og smager til
Som lovet i morges på bloggens facebook-side, kommer her en überlækker & sund opskrift på fyldt kyllingebrystmed krydderurter, soltørrede tomater og bagte løg
Jeg er allerede fan, og har indtil videre haft held med at stege lidt kyllingmed det på som en slags marinade (kylling vendt i lidt sirup og chili, mmmmh) og så den her lille dessert/snack nedenunder