Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden i lidt olie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte
Smid så kyllingen i en tagine, og lad løgene gøre selskab sammen med rosinerne, safran og vand. Pynt med de resterende hakkede koriander, og så er der serveret …
J. e. g. v. i. l. t. n. h. r. d. f. o. æ. k. j. m. a. p. z. …. ø. b. –. s. D. N. å. ,. u. A. c. y. H. O. (. 2. 1. ). P. 0. 5. 3. 4. R. T. K. F. S. I. w. M
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
Skær kyllingebryster i mundrette tern og brun dem af ved middelhøj varme sammen medløgene. Start med at hakke løget og svitse det i en spsk olie i en stor, dyb pande
Her er mit bud på en lækker broccolitærte medkylling og rødløg. I en skål tilsættes kyllingen og den stegte løg og porre og goudaosten og røres lidt sammen
Jeg laver af og til en hel kylling, da kylling tilberedt på den måde smager virkelig godt. Hvis du tilmed har en rest kogte ris er det bare endnu nemmere