hakket rosmarin. hakket timian. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes medkyllingebrystfileterne i supermarkedet
Friske krydderurter (rosmarin, timian…). Mariner kyllingenmed krydderier, stop et par æbler med friske krydderurter eller andet op i røven og sæt den på potten
Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer. Min bedstemor lagde altid en sukkerknald ind i kyllingen for at den skulle blive smuk brun og sprød
Skær brødet i tern og bland det med persille, salvie, rosmarin, timian løg og smeltet smør. Efter en times tid skal kyllingen dryppes med stegeskyen, og drypningen skal gentages hver halve time derefter
Herefter smider du tomater, rosmarin, timianog oliven i og smager til med salt og peber. Start med at brune kyllingen på alle sider i lidt smør og olie
Her har jeg laget en god varmende kyllingsuppemed grønnsaker og fullkornspaghetti. Smak til med salt og pepper, hvis nødvendig og dryss gjerne over litt urter, jeg brukte koriander og basilikum
Men parsley, sage, rosemary, and thyme – persille, salvie, rosmarinogtimian – er de krydderurter, der er i fyldet til kyllingen, sammen med brød i terninger, hakket løg og lidt smeltet smør og bouillon
Lyn wok medkylling. Aftensmaden i går bestod af en god omgang spagetti med tomatsauce og kødboller. Der efter formes farsen til kødboller som sættes på en bageplade beklædt med bagepapir