E. n. d. u. e. g. a. h. r. j. v. æ. t. i. m. k. o. b. s. f. l. D. å. ø. J. S. p. c. A. y. N. V. T. R. x. P. B. w. z. M. ,. I. 3. 0. (. ). 1. 4. -. 6. /. 2. %. F. é. L. H. K. 5
Kyllingeoverlår. Kyllingeoverlår med sommersalat og peberrodscreme. Læg kyllingeoverlår i et ildfast fad og fordel kartofler i tern (eller små nye kartofler) og bønner rundt om
4 kyllingeoverlår. 4 kyllingeoverlår. Jeg har for første gang forsøgt mig med at lave med i en. tagine. En tagine er et rundt lerfad med et kegleformet låg, som man især
Det er nu ikke sådan en julekylling, jeg har lavet her – det er helt almindelige kyllingeoverlår bare krydret lidt anderledes, lidt mere julet, end man normalt gør
Kyllingeoverlår. Jeg serverede disse kyllingeoverlår til gæster sammen med pestokartofler. Læg kyllingeoverlårerne i et ildfast fad og krydr dem med salt og peber
Ingredienser 4 stk kyllingeoverlår lidt Lidt salt og peber 6 stk løg 2 spsk. Ingredienser 4 stk kyllingeoverlår lidt Lidt salt og peber 6 stk løg 2 spsk