150 gram kyllingestrimler. 150 gram kyllingestrimler. Posted on November 7, 2014 by Henriette Lykke in Aftensmad, Diverse, Kylling, Morgenmad, Nye opskrifter, Tilbehør, Top 20 opskrifter
Mix evt kyllingestrimler i - så har du et glimrende, og mættende måltid. En fantastisk, vitamin- og proteinrig salat, som både mætter smagsløg og maverumlen
I en wok eller pande steges kyllingestrimlerne i lidt ekstra olie, hvorefter de tages af panden. Så fik jeg langt om længe stillet den værste craving hvad angår nudler og soya, og det er nu egentlig tåbeligt at dette ikke er på menuen lidt oftere
Tilsæt kyllingestrimler lidt efter lidt og brun den godt af i karryen. Efter en lidt hård uge og ikke så meget tid til at lave mad, endte jeg torsdag med at lave denne thai curry gryde
200 g kyllingestrimler (eller kyllingepålæg som jeg brugte og skar i strimler). 200 g kyllingestrimler (eller kyllingepålæg som jeg brugte og skar i strimler)
Imens saucen simrer, skal du stege kyllingestrimlerne på en pande med 1 spsk olivenolie ved middel-høj varme, til kyllingen er næsten gennemstegt. Kom kyllingestrimler og saft fra 1/2-1 lime ned i saucen og lad det hele koge sammen ved omrøring i et par minutter, til kyllingen er færdig
– Kyllingestrimler. Drys persille og kyllingestrimler, rist rugbrødet og servér. Så er det igen blevet til til en opskrift, denne gang en lidt forårs-agtig en af slagsen
Hvis du lider af stærk trang til veganske varer som frysepizza, købekage, nuggets, pølser, kyllingestrimler og/eller ORDENTLIG ost, så skynd dig videre