Legg overlårene på en tallerken med skinnsiden opp og strø over salt og pepper. når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned
Tag lårerne op, og lad dem køle lidt af. Vend lårerne i mel/krydderiblandingen. Vend lårerne i det sammenpiskede æg – lad det overskydend æg, dryppe af før lårerne vendes godt i melblandingen
Faktisk sidder skinken og hamburgerryggen i hver sin ende af grisen – hamburgerryggen foran i nakken og skinken fra den øverste del af grisens bagerste lår
Grydestegt kylling – Nogle vil have lår, nogle vil have bryst og andre vil have vinge. Jeg er helt klart til vingerne, især når kyllingen er stegt i gryde
Den hele kylling parteres, således at du har to hele lår og to brystfiletter med ben. Endnu en hurtig, nem, smag fuld og på alle måder børnevenlig aftensmad
Spørg bare mine lår og balder. Glædelig efter-påske, derude. Jeg havde som tidligere nævnt min debut på ski i de schweiziske alper (og min debut på ski i det hele taget)